Over Lingerie Altesse

Lingerie Altesse is een lingeriespeciaalzaak, gespecialiseerd in lingerie, badmode en nachtkleding op maat van elke vrouw. Bij Lingerie Altesse dragen we klanttevredenheid hoog in het vaandel. Om die reden bestaat ons team uit drie erkende lingeriestylisten die permanent worden opgeleid zodat ze u kunnen bijstaan in het kiezen van het perfecte stuk.

U kan bij ons terecht voor een heel ruim aanbod, van vaste merken tot nieuwigheden en dat voor elke maat.
Niet enkel dames, maar ook heren zijn welkom in de winkel. De heren kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie ondergoed en nachtmode.

Advies op maat

Ons professioneel team zorgt ervoor dat elke klant in Lingerie Altesse een aangename ervaring beleeft. Wij kiezen voor een persoonlijke en professionele begeleiding, op maat van elke klant. Samen met u achterhalen we wat uw wensen en behoeften zijn op vlak van lingerie, badmode of nachtkleding en bekijken we wat het beste past om deze wensen te vervullen. We kijken samen welk model er het beste past en zorgen dat u steeds de correcte maat draagt.

Ook indien u op zoek bent naar ondergoed voor onder een specifiek kledingstuk helpen we graag verder. U kan het kledingstuk gerust meenemen naar de winkel en dan bekijken we samen wat het ideale stuk is om eronder/erbij te dragen.

Uitgebreid aanbod

Bij Lingerie Altesse kan je terecht voor een heel uitgebreid aabod aan lingerie, badmode en nachkleding. We werken samen met sterke merken zoals Prima Donna, Chantelle en Marie Jo en veel andere, en dit allemaal in een heel ruim aanbod van maten. Doordat we ook met vaste leveranciers werken, kunnen we onze klanten ervan verzekeren dat ze steeds met kwaliteit opnieuw naar huis gaan.

Bij Lingerie Altesse beperken we ons niet tot beperkte maten, elke vrouw vindt bij ons haar zin in het uitgebreide gamma van modellen en maten. Tweemaal per jaar gaan we naar de lingeriebeurs waar we nieuwe producten kiezen met oog op onze klanten.

- Bezoek zeker onze website: http://altesse-lingerie.be/